DIY | SILVER LEAF MANICURE

Nu kan foråret godt komme, jeg er i hvert fald klar til lidt friskere farver både på neglene, men også i tøjet. Jeg elsker virkelig foråret, da alt det fine farverige tøj kommer i butikkerne og stille og roligt ligger op til sommeren. Godt nok foretrækker jeg ofte sorte outfits, men nu må der gerne ske lidt med farverne.
Som i kan se ovenover fik jeg igår pyntet mine negle. Jeg er meget tilfreds med resultatet, da jeg altid bruger en enkelt basic lak og derfor trængte til at prøve noget helt andet og nyt! Hvad synes i om det? :)

Det skal du bruge:
- Neglefil
- Sølvpapir
- Frisk neglelak
- Topcoat
- Vatpinde

Sådan gør du: 
Først klippes 15 sølvpapirs-trekanter (det er godt med 5 reserver, hvis nu det går galt). Herefter klippes og files neglene så de er lækre at se på. Nu lægges den valgte lak på neglene, læg to lag så farven er tydelig og ensartet. Når lakken er tør skal papirs-trekanterne på, her bruges en gennemsigtig lak til at lime dem. Læg papiret helt ud til kanten og lad det følge diagonalt op langs neglen. Pres det helt fast med en vatpind, klip papiret til og slut af med en topcoat.

6 kommentarer:

 1. Ej en fed idé!! Og det lyder ovenikøbet til at være rimelig nemt :) Det ser super fint ud!

  Knus Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke helt nemt, men heller ikke virkelig svært ;)
   Mange tak<3 synes også de er super fine!

   Knus

   Slet
 2. Hvor ser det bare godt ud. Det må jeg hellere prøve en dag :D

  - Knus fra Isabella
  www.isabellapernille.dk

  SvarSlet