NICEHOME.DK

Som i nok allerede ved går jeg ret meget op i indretning, og da jeg er helt vild med at inspirere og give tips til boligen, synes jeg at i skal høre lidt om Nice Home..

Nicehome.dk er en dansk online butik, som har et bredt udvalg af kvalitetsmøbler og boligtilbehør til gode priser. Mange af deres møbler falder lige i min smag, da de er så stilfulde, eksklusive og anderledes. Generelt kan man finde en masse lækre ting til værelset og/eller boligen.
Deres side er super simpel og overskuelig. Alt er inddelt i kategorier, så det er lige til at finde det man ønsker. Derudover er selve hjemmesidens layout meget enkelt og stilrent, præcis som deres produkter. På hjemmesiden finder man både ting til stuen, spisestuen, soveværelset, kontoret og haven og meget mere. Nicehome.dk yder desuden en god service.

Som i kan se ovenover, har jeg udvalgt tre favoritter på deres hjemmeside, i kan finde links under collagen. Særligt lampen, synes jeg er virkelig fed.  Kan godt lide dens retro og metalliske-guld design. Dog er bordet også virkelig fint.. det der rene og simple design virker bare hver gang. Har i en favorit?

Sponsoreret indlæg

4 kommentarer:

 1. Jeg er helt vild med bordet :-)

  SvarSlet
 2. Hej :) tak for din kommentar på min blog og for at følge mig ;) jeg følger allerede dig på bloglovin' :)

  ha' en dejlig dag.
  //Line
  Linebiine.blogspot.com

  SvarSlet