DIY | STUDDED HIGH WAISTED SHORTS


Her er mit seneste DIY projekt. Jeg kan ikke sige andet end at det er super nemt og billigt at lave disse lækre højtaljede shorts. Det eneste du skal bruge er et par shorts eller bukser, en saks, en nål og et par nitter.  

Først og fremmest skal du skaffe dig et par shorts eller bukser, gerne fra Levis da de er rigtig gode til dette formål. Det gør ikke så meget hvis de ikke sidder godt, da de kan klippes og sygs til. Jeg købte disse Levis shorts i Episode for 180 kr., men jeg er sikker på at de kan findes billigere som bukser i nærmeste genbrugsbutik.

For at gøre shortsene unikke og lidt federe, sættes et par nitter på. Her gælder det om at være kreativ og husk det kun er fantasien der sætter grænser. En god idé er at hente lidt inspiration på nettet fx her !

For at sætte prikken over i'et har jeg påsat runde nitter på begge sider af shortsene og lavet et par huller hist og her. Det skaber et råt og lækkert look og pimper shortsene op! Så nu må solen gerne komme frem så jeg kan hoppe i denne lækre sag.

3 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine! :-)

  Kig forbi (:
  http://giveyourdaycolors.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Wow, love the final result!! <3

  xxx
  http://thefashionsky.blogspot.com

  SvarSlet