CARRIEALONG.DK

CARRIEALONG.DK
Jeg har fået til opgave at skrive et indlæg om Carriealong.dk, som er en online taske shop med mange kendte brands, her kan bl.a. nævnes Tiger of Sweden, Adax, Dixie og Fjällräven. Derudover er deres Depeche tasker ret så fine (se de lækre Depeche tasker online). På hjemmesiden findes alle slags tasker lige fra rygsække til selskabstasker, - tasker til ældre mennesker, til mænd, til kvinder, til unge og til modeinteresserede. Carriealong.dk har specialiseret sig i lædervarer i mere end 130 år og har et bredt udvalg af tasker i bedste kvalitet, hvilket skaber et unikt univers.
Udover deres online shop har CarrieAlong også fysiske butikker i Svendborg, Kolding og Aalborg. Nu bor jeg selv på Sjælland så for mit vedkommende er der temmelig langt til Kolding eller Svendborg, derfor er det rart med en online shop. Men kig forbi hvis det lyster på linket her.

På collagen ovenfor ser i tre udvalgte brands med hver tre udvalgte tasker. Jeg er især vild med Gianni Chiarini’s meget enkle design, som er super lækkert og kan gå til alt - lige fra joggingbukserne til kjolen.  Jeg er også ret fascineret af Tiger of Sweden’s kvalitetstasker. Generelt er jeg tilhænger af sorte tasker (som i kan se, hihi), da de kan gå til alt og nærmest altid er stilrene. I kan finde taskerne på Carriealong’s online shop.

Sponsoreret indlæg.

6 kommentarer: