WORK IT

Billeder fra weheartit.com
Nu da det er ved at blive koldt og mørkt udenfor er det ikke ligefrem træning der står øverst på to-do-listen, og jeg ved fra mig selv, hvor svært det kan være at tage sig sammen til at komme igang.. sååå nu kommer der lidt inspiration, bestående af et par smækre lækre billeder af nogle hotte chica's der i den grad lever op til de forestillinger, som jeg har i forhold til drømmekroppen. Jeg ved ikke med jer, men jeg fik lige lyst til at træne!<3

xxx

8 kommentarer:

 1. Hvad hedder din skrifttype på overskiften i indlægget? Altså teksten "work it" - hvilken skifttype er det skrevet med?? Tak på forhånd <3<33<

  SvarSlet
 2. Den hedder >> Perpetua :)

  Knus<3

  SvarSlet
 3. Jeg fik lige lyst til at dele min mening omhandlende drømme kroppen/krops idealet.
  Personligt synes jeg, at man er for tynd når man ser sådan ud som på disse billeder. Hende i den pink sportsbh har jo ingen former på hendes lår, det synes jeg ikke er flot. Det kan være flot at være tynd, så længe man stadig har former og er kvindelig. Jeg elsker at hylde kvindekroppen, hihi.
  Knus :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt ok. Jeg synes til gengæld det modsatte.. jeg kan godt give dig ret i at hende i den pink sportsbh, har meget tynde lår.. men jeg synes at resten af pigerne har så pæne og veltrænede kroppe. Dog synes jeg at du har helt ret i at det kan være flot at være tynd, så længe man stadig har former og er kvindelig. Men fedt at du skriver din mening og ikke bare følger med strømmen. Knus :)

   Slet
  2. Undskyld, jeg blander mig.. Men sidste del af sætningen: "Det kan være flot at være tynd, så længe man stadig har former og er kvindelig" skuer lidt i mine ører. Er det virkelig rigtigt at en tynd krop kun er flot, hvis den samtidig har former og kvindelighed? Ja, mange piger har det dårligt med deres vægt, grundet idealet om en super tynd krop. MEN det går altså også den anden vej. Mange piger har det også dårligt grundet idealet om former og kvindelighed. Man skal virkelig passe på at kalde nogen "for tynde" eller "for tykke".

   http://holocene2.wordpress.com/

   Slet
  3. Ja, er helt enig.. Er rigtig glad for denne betragtning. Har selv prøvet at ha' det rigtig dårligt med min krop, netop fordi jeg var meget slank og ingen kvindelige former havde. Tror egentlig du har fuldstændig ret i at man skal passe på med udtrykkene tynd og tyk. Er meget glad for dit synspunkt!

   Slet